PDF Nyomtatás E-mail

Minőségbiztosítás

 Fejlesztéseink célja az, hogy cégünk folyamatosan megfeleljen megrendelőink és a piac elvárásainak, megrendeléseinek fejlett műszaki technológia alkalmazásával tegyen eleget.

 A lézervágó berendezés és a már meglévő gépek együttes működtetésével cégünk egy jól felkészült, modern lemezmegmunkáló központot alakított ki, mely komplex megrendelések teljesítésére alkalmas, ezáltal erősíti pozícióját a piacon, és növeli hatékonyságát.

 A Kor-Product Kft. a technológiai fejlesztések mellett nagy figyelmet fordított arra is, hogy megfeleljen a piaci elvárások közé tartozó ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabványoknak és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszernek.

 Minőségpolitikánk kimondja, hogy a Kor-Product Kft. elkötelezett a megrendelői által támasztott elvárások és igények teljesítésében, azaz mind a végzett munka minősége, mind pedig a határidő és más követelmények betartása tekintetében a vevő legteljesebb megelégedettségére teljesítsen. Ennek megvalósítása úgy lehetséges, hogy a minőség megtartása és javítása érdekében biztosítjuk a folyamatos minőségellenőrzést és építünk munkatársaink minőségtudatára, szaktudására és szakmaszeretetére. A piacon versenyelőnyünk a gyors és minőségi gyártásban, szállításban és a különlegességek területén jelentkezik. Ennek megőrzésére törekszünk, hogy partnereink a jövőben is elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

 2014. Kor-Product Kft. - Minden jog fenntartva - Utolsó frissítés dátuma: 2018. július 6.
Pat Transsexual Pat Lady In Red Granny Got Ass Hot Chubby Mature Indian Man Romance Dance Fucking Pee Spy 8 Spy Camera Hidden Hot Wife Masturbating